• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

 ADI HALA MEÇHUL

Hava Durumu
Takvim
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi109
Bugün Toplam530
Toplam Ziyaret136814
Site Haritası

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, Çin aşısı için denek olduğunu söyledi.

Koronavirüsün ortaya çıktığı Çin'de geliştirilen Kovid-19 aşısı Türkiye'de de sağlık çalışanlarının ardından gönüllüler üzerinde denenmeye başlamıştı.

Üçüncü fazdaki deneme kapsamında aşının ilk dozu 15 Eylül'de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılmıştı. Öte yandan, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Demirer, Çin aşısı için denek olduğunu belirtti.

BELİRTİLER: HALSİZLİK, ÜŞÜME VE DÜŞÜK DERECELİ ATEŞ

İki hafta arayla iki doz aşı yapıldığını söyleyen Demirer, belirti olarak ise halsizlik, üşüme ve düşük dereceli ateş olduğunu kaydetti.

 

"AŞINIZI YAPTIRIN" TAVSİYESİNDE DE BULUNDU

21. günde tam tam bağışıklık oluştuğunu gördüğünü belirten Demirer, ayrıca aşınızı yaptırın diye de tavsiyede bulundu.

Prof. Dr. Taner Demirer'in paylaşımı şu şekilde:

Çin aşısının yan etkilerini paylaşan Prof. Dr. Taner Demirer, 'Aşınızı yaptırın' tavsiyesinde bulundu
Çin aşısının yan etkilerini paylaşan Prof. Dr. Taner Demirer, 'Aşınızı yaptırın' tavsiyesinde bulundu


219 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
Saat
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar35.737935.8811
Euro37.120137.2688
Üyelik Girişi